Regnskab & Bogføring nær Haderslev

 Nedenfor kan du læse mere om de ydelser, vi blandt andet tilbyder inden for regnskab og bogføring nær Haderslev!

Vi tilbyder et hav af ydelser!

Hos Weedfald Bogføring & Regnskab har vi erhvervet os en dyb og lang erfaring inden for bogføring, regnskab og administration. Dette har vi gjort gennem uddannelse og mange års arbejde i både små og mellemstore virksomheder samt store, internationale koncerner.

Vi tilbyder at stå for den daglige bogføring i et hvilket som helst bogføringsprogram.

Vi kan enten sidde på vores egen adresse, da alt kan foregå elektronisk, eller vi kan komme til din adresse og arbejde derfra.

Vi laver momssandsynlighedsberegning før indberetning, og vi indberetter og har kontakt med Skat, hvis dette måtte være nødvendigt.

Vi udarbejder måneds- og perioderegnskaber til den aftalte tid, og vi står som garanter for, at tingen er, som de vises.

Vi tilbyder pleje af debitorer, hvilket betyder, at vi rykker for betalinger, hvis disse udebliver, og vi renteberegner og sørger for soignering af debitormassen, herunder indhentning af se-numrer, opdatering af adresser, betalingsbetingelser m.m.

Vi tilbyder ligeledes pleje af kreditorer, hvilket betyder, at vi søger så lange betalingsfrister som muligt. Vi udligner betalinger med fakturaer, så det altid er muligt at se præcist, hvad man skylder væk og hvorfor. Her sørger vi også for soignering af diverse oplysninger.

Vi tilbyder at hjælpe med budgettering af driften.

​Er der lavet driftsbudget, tilbyder vi at lave likviditetsbudget.

​Vi tilbyder alt vedrørende lønadministration, herunder beregning af løn og diverse indberetninger, afregninger, afstemning til e-indkomst, eventuel kontakt til myndigheder samt udarbejdelse af ansættelseskontrakter m.m.

​Vi tilbyder at gøre regnskabet fuldstændig færdigt med diverse afstemninger, periodiseringer m.m.

Vi samarbejder med revisor og tilbyder indberetning til skat.

​Vi tilbyder at vedligeholde anlægskartoteket, dvs. beregne og bogføre afskrivninger, soignere kartoteket m.m.

Skal du have hjælp til regnskab og bogføring nær Haderslev?

Det kan være svært at finde hoved og hale i alt papirarbejdet og kravene fra de offentlige myndigheder. Så hvis du gerne vil koncentrere dig om den daglige drift af din virksomhed, er vi klar til at hjælpe! Vi tilbyder vores assistance til dig, der ikke har lyst til at bruge tid og energi på bogføringsarbejdet. Du kommer kun til at betale for det nødvendige antal timer, og du vil kunne få et retvisende regnskab, når du har brug for det, for at kunne træffe så gode dispositioner som muligt. Hvis du har behov for større overblik og mere tid til dine primære opgaver eller til familien, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Har du spørgsmål til bogføring?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser – og hvordan, vi specifikt kan hjælpe dig. Og hvis du har lyst til at vide mere om virksomheden, så kan du læse mere om os her!