Bogføring og Regnskab

Nedenfor kan du læse om vores ansatte hos Weedfald Bogføring & Regnskab.

Weedfald klare din bogføring

Jette Guldage: Jeg har gennem uddannelse og mange års arbejde, erhvervet en dyb, bred og lang erfaring inden for regnskab og administration. Dette inkludere både små, mellemstore  og store internationale koncerner og virksomheder.

Papirarbejdet og kravene fra offentlige myndigheder bliver ikke mindre, og jeg tilbyder hermed min assistance til dig. Så hvis du ikke længere har tid eller lyst til at bruge tid på dette, så står jeg klar! 

Du kommer kun til at betale for det nødvendige antal timer, og du vil kunne få et retvisende regnskab. På den måde vil du kunne kunne træffe gode dispositioner.

Hvis du har behov for større overblik og mere tid til dine primære opgaver eller til familien, så ring til mig for en uforpligtende snak.

Bogføring og Regnskab
Bogføring og Regnskab

Vi klare din bogføring og regnskab!

Pia Guldager: er uddannet på revisionskontor og har siden prøvet mange forskellige ting i sin erhvervskarriere, hvilket har givet hende en solid ballast.

Pia har været ansat i firmaet siden maj 2015, og hun er bl.a. garanten for, at vi altid anvender det IT-udstyr, som for os er mest optimalt.

Herudover varetager hun den daglige bogføring og en del af kommunikationen med vores kunder.

Pia træffes på 29 86 22 03 eller mail til pwg@plusbogforing.dk.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser – og hvordan, vi specifikt kan hjælpe dig.